Uw personeelsfeest bij Gasterij De Eikenhof

Een personeelsfeest bij Gasterij De Eikenhof is altijd een succes. Dit komt door de informele sfeer, het lekkere eten en drinken en het leuke vermaak, dat wij uw medewerkers en relaties kunnen bieden tijdens het personeelsfeest.

We beginnen het personeelsfeest bijvoorbeeld met koffie/thee met gebak. U heeft de gelegenheid om uw gasten persoonlijk te begroeten en met iedereen een praatje te maken. Als u heeft gekozen voor onbeperkt drinken gaan we vlot over op fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd.  Misschien zijn er al gasten die een dansje willen maken. Natuurlijk serveren wij regelmatig lekkere hapjes of bittergarnituur naar keuze.

Gezellig met uw medewerkers

Wilt u gezellig bezig zijn met uw medewerkers dan kunnen we in de feestzaal ook verschillende oud-hollandsche spelletjes klaarzetten. Natuurlijk mag u ook gebruik maken van onze karaoke-machine, plezier gegarandeerd!

Na een gezellig personeelsfeest kunnen medewerkers of relaties die van verder komen zelfs bij ons blijven overnachten.

Wilt u meer weten over uw personeelsfeest bij Gasterij De Eikenhof? Neem dan gerust contact met ons op! Of maak een afspraak om vrijblijvend de feestzaal van Gasterij De Eikenhof bekijken. Wij laten u graag alles zien en maken voor u een feestprogramma op maat!

Openingstijden
PANNENKOEKENRESTAURANT

VRIJDAG
16:00 – 20:00

ZATERDAG
16.00 – 20.00
ZONDAG
16.00 – 20.00
(tijden kunnen afwijken i.v.m feestje in de gasterij) Ook buiten de openingstijden om, kunt u voor groepen reserveren!
Wilt u komen eten?
U BENT VAN HARTE WELKOM

BEL OP
0528 – 34 15 85

MAIL OP
info@gasterijdeeikenhof.nl

GRAAG TOT ZIENS
Gasterij de Eikenhof
Rechtuit 56
7913 VK Hollandscheveld

Pin It on Pinterest

Share This